Skillnad mellan versioner av "Wiki-Rötter:Allmänt förbehåll"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
 
Rad 1: Rad 1:
Alla som har access till Wiki-Rötter kan fritt skriva och påverka wikins innehåll. Detta är en av Wiki-Rötters styrkor, men också en av dess svagheter. Inga garantier lämnas därför för korrektheten i innehållet. Användarna ansvarar också för att upphovsrätten upprätthålls, men Sveriges Släktforskarförbund, som äger Wiki-Rötter kan inte automatiskt se alla eventuella övertramp, därför ber vi dig att anmäla uppenbara brott mot upphovsrätten så att vi snarast kan åtgärda dem. Wiki-Rötter är ett pågående arbete och många artiklar innehåller fel, osakligheter och tvetydigheter eller behöver helt enkelt ''ömsint omvårdnad''. Alla användare uppmuntras att rätta till felaktigheter och misstag.
+
<big>'''Alla som har access till Wiki-Rötter kan fritt skriva och påverka wikins innehåll.''' Detta är en av Wiki-Rötters ''styrkor'', men också en av dess ''svagheter''. Inga garantier lämnas därför för korrektheten i innehållet. Användarna svarar också för att ''upphovsrätten upprätthålls'', men '''Sveriges Släktforskarförbund''', som äger Wiki-Rötter kan inte automatiskt se alla eventuella övertramp, därför ber vi dig ''att anmäla uppenbara brott'' mot upphovsrätten eller lagen, så att vi snarast kan åtgärda dem. Wiki-Rötter är ett pågående arbete och många artiklar innehåller fel, osakligheter och tvetydigheter eller behöver helt enkelt ''ömsint omvårdnad''. ''Alla användare uppmuntras att rätta till felaktigheter och misstag.''</big>

Nuvarande version från 30 september 2010 kl. 15.17

Alla som har access till Wiki-Rötter kan fritt skriva och påverka wikins innehåll. Detta är en av Wiki-Rötters styrkor, men också en av dess svagheter. Inga garantier lämnas därför för korrektheten i innehållet. Användarna svarar också för att upphovsrätten upprätthålls, men Sveriges Släktforskarförbund, som äger Wiki-Rötter kan inte automatiskt se alla eventuella övertramp, därför ber vi dig att anmäla uppenbara brott mot upphovsrätten eller lagen, så att vi snarast kan åtgärda dem. Wiki-Rötter är ett pågående arbete och många artiklar innehåller fel, osakligheter och tvetydigheter eller behöver helt enkelt ömsint omvårdnad. Alla användare uppmuntras att rätta till felaktigheter och misstag.