Skillnad mellan versioner av "Wiki-Rötter:Allmänt förbehåll"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Alla som har access till Wiki-Rötter kan fritt skriva och påverka wikins innehåll. Detta är en av Wiki-Rötters styrkor, men också en av dess svagheter. Inga garantier lämn...')
 
Rad 1: Rad 1:
Alla som har access till Wiki-Rötter kan fritt skriva och påverka wikins innehåll. Detta är en av Wiki-Rötters styrkor, men också en av dess svagheter. Inga garantier lämnas därför för korrektheten i innehållet. Användarna ansvarar också för att upphovsrätten upprätthålls, men Sveriges Släktforskarförbund, som äger Wiki-Rötter kan inte automatiskt se alla eventuella övertramp, därför ber vi dig att anmäla uppenbara brott mot upphovsrätten så att vi snarast kan åtgärda dem.
+
Alla som har access till Wiki-Rötter kan fritt skriva och påverka wikins innehåll. Detta är en av Wiki-Rötters styrkor, men också en av dess svagheter. Inga garantier lämnas därför för korrektheten i innehållet. Användarna ansvarar också för att upphovsrätten upprätthålls, men Sveriges Släktforskarförbund, som äger Wiki-Rötter kan inte automatiskt se alla eventuella övertramp, därför ber vi dig att anmäla uppenbara brott mot upphovsrätten så att vi snarast kan åtgärda dem. Wiki-Rötter är ett pågående arbete och många artiklar innehåller fel, osakligheter och tvetydigheter eller behöver helt enkelt ''ömsint omvårdnad''. Alla användare uppmuntras att rätta till felaktigheter och misstag.

Versionen från 30 september 2010 kl. 14.30

Alla som har access till Wiki-Rötter kan fritt skriva och påverka wikins innehåll. Detta är en av Wiki-Rötters styrkor, men också en av dess svagheter. Inga garantier lämnas därför för korrektheten i innehållet. Användarna ansvarar också för att upphovsrätten upprätthålls, men Sveriges Släktforskarförbund, som äger Wiki-Rötter kan inte automatiskt se alla eventuella övertramp, därför ber vi dig att anmäla uppenbara brott mot upphovsrätten så att vi snarast kan åtgärda dem. Wiki-Rötter är ett pågående arbete och många artiklar innehåller fel, osakligheter och tvetydigheter eller behöver helt enkelt ömsint omvårdnad. Alla användare uppmuntras att rätta till felaktigheter och misstag.