Skillnad mellan versioner av "SIE - Slektforskare i Elmhult"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
 
Rad 1: Rad 1:
 
[[Fil:SIE-logo.png|left|100px]]
 
[[Fil:SIE-logo.png|left|100px]]
'''Slektforskare i Elmhult''' är en ideell förening öppen för alla som är intresserade av släktforskning. Föreningen bildades 2007 och är ansluten till [[Sveriges Släktforskarförbund]]. Föreningens mål är att ge medlemmarna möjlighet att utveckla sin släktforskning genom sammankomster, föredrag och studieresor. SIE genomför egna kurser i släktforskning. I föreningslokalen finns flera datorer med programvaror och tillgång till databaser på Internet. Föreningen håller regelbunden kontakt med medlemmarna via e-post och har egen hemsida.
+
'''Slektforskare i Elmhult''' är en ideell förening i Älmhult, öppen för alla som är intresserade av släktforskning. Föreningen bildades 2007 och är ansluten till [[Sveriges Släktforskarförbund]]. Föreningens mål är att ge medlemmarna möjlighet att utveckla sin släktforskning genom sammankomster, föredrag och studieresor. SIE genomför egna kurser i släktforskning. I föreningslokalen finns flera datorer med programvaror och tillgång till databaser på Internet. Föreningen håller regelbunden kontakt med medlemmarna via e-post och har egen hemsida.
  
 
==Externa länkar==
 
==Externa länkar==

Nuvarande version från 12 september 2013 kl. 12.19

SIE-logo.png

Slektforskare i Elmhult är en ideell förening i Älmhult, öppen för alla som är intresserade av släktforskning. Föreningen bildades 2007 och är ansluten till Sveriges Släktforskarförbund. Föreningens mål är att ge medlemmarna möjlighet att utveckla sin släktforskning genom sammankomster, föredrag och studieresor. SIE genomför egna kurser i släktforskning. I föreningslokalen finns flera datorer med programvaror och tillgång till databaser på Internet. Föreningen håller regelbunden kontakt med medlemmarna via e-post och har egen hemsida.

Externa länkar