Skillnad mellan versioner av "Projekt Runeberg"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med ''''Projekt Runeberg''' är ett öppet och frivilligt initiativ för ''publicering av klassisk nordisk litteratur på Internet''. Det startades i december 1992 och har sitt hem vi...')
 
m (korr)
Rad 1: Rad 1:
'''Projekt Runeberg''' är ett öppet och frivilligt initiativ för ''publicering av klassisk nordisk litteratur på Internet''. Det startades i december 1992 och har sitt hem vid Linköpings universitet. Det startades i december 1992 av Lars Aronsson, som fortfarande är projektledare. Resultatet är en webbplats med några hundra titlar.
+
'''Projekt Runeberg''' är ett öppet och frivilligt initiativ för ''publicering av klassisk nordisk litteratur på Internet''. Det startades i december 1992 och har sitt hem vid Linköpings universitet. Initiativtagare är Lars Aronsson, som fortfarande är projektledare. Resultatet är en webbplats med några hundra titlar.
  
 
Liknande ställen brukar kallas digitala bibliotek.  
 
Liknande ställen brukar kallas digitala bibliotek.  

Versionen från 31 mars 2011 kl. 15.29

Projekt Runeberg är ett öppet och frivilligt initiativ för publicering av klassisk nordisk litteratur på Internet. Det startades i december 1992 och har sitt hem vid Linköpings universitet. Initiativtagare är Lars Aronsson, som fortfarande är projektledare. Resultatet är en webbplats med några hundra titlar.

Liknande ställen brukar kallas digitala bibliotek.

Externa länkar