Skillnad mellan versioner av "My Heritage"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
Rad 12: Rad 12:
  
 
==Varning!==
 
==Varning!==
När man installerar My Heritages programvara ska man vara medveten om att programmet lägger till funktioner som kan uppfattas som oönskade<ref>Engelska Wikipedias diskussionssida [http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:MyHeritage]</ref> och att det går att välja bort dem under installationen.
+
När man installerar My Heritages programvara ska man vara medveten om att programmet lägger till funktioner som kan uppfattas som oönskade<ref>Engelska Wikipedias diskussionssida [http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:MyHeritage]</ref> men också att det går att välja bort dem under installationen.
  
  

Versionen från 4 december 2012 kl. 14.42

MyHeritage new logo.jpg

MyHeritage.com är ett Israelbaserat företag i släktforskningsbranchen som på senare år vuxit till att bli det näst största i världen efter Ancestry.com. Företaget som grundades 2003[1] har sitt huvudkontor i Or Yehuda i Israel, samt ett USA-kontor i staden Provo, känd som hemstad för släktforskningsjättarna Ancestry och FamilySearch (Brigham Young University). Antalet användare enligt MyHertages egna uppgifter[2] är i slutet av 2012 omkring 72 miljoner världen över. I november 2012 köpte My Heritage upp släktforskningskonkurrenten Geni, som ännu så länge kommer att fortsätta som ett fristående företag inom My Heritage.

Program

  • MyHeritage är främst ett internetbaserat online släktforskningsprogram där man kan bygga ihop sitt anträd med andras.
  • My Heritage har även utvecklat och äger släktforskningsprogrammet Family Tree Builder
  • I och med köpet av Geni äger man numera också släktforskningsprogrammet Geni.

Externa länkar

Varning!

När man installerar My Heritages programvara ska man vara medveten om att programmet lägger till funktioner som kan uppfattas som oönskade[3] men också att det går att välja bort dem under installationen.


Trad.gif

Denna artikel är bara påbörjad. Du kan hjälpa till genom att utöka den. Om du tycker att denna artikel är färdig kan du ta bort formateringen {{Stubbe}}.


Källor:


  1. Engelska Wikipedia [1]
  2. Artikel i Wall Street Journal den 28 november 2012 [2]
  3. Engelska Wikipedias diskussionssida [3]