Malldiskussion:Församling

Från Wiki-Rötter
Version från den 30 oktober 2010 kl. 00.43 av Crex (Diskussion | bidrag)

Hoppa till: navigering, sök

Jag har skapat en faktaruta under Forskningskällor i denna mall för att man där på ett enhetligt och lättöverskådligt sätt skall kunna se vilken "instans" församlingen tillhör/de. Är det något som kan fungera? Jag har inte riktigt fått kläm på hur jag skall ändra mallen så att man kan lägga in flera rader (så man kan presentera olika tillhörigheter för samma kategori över tid) på ett snyggt sätt, men jag skall se om jag kan lösa det. Jag är absolut ingen programmerare och hankar mig fram med detta så finns det någon som kan är input givetvis välkommen!--Cognatus 22 oktober 2010 kl. 22.20 (CEST)

För att lägga till fler rader i en cell kan man använda <br/> i slutet på raden, men vet inte om det är så användbart i en mall. - Crex

Borde Landskap ingå i tabellen? Anbytarforum är ju uppdelad baserad på landskap. Hade varit kul med en direktlänk in i anbytarforum för församlingen. Vet inte om det går.--Edis 28 oktober 2010 kl. 20.02 (CEST)

Det tycker jag absolut att det borde. Det går säkert att skapa direktlänkar in till AF men de tycker jag man bör hålla under "forskningskällor" och inte i tabellen, men det kanske du inte menar heller. Jag kan fixa till mallen.--Cognatus 28 oktober 2010 kl. 22.57 (CEST)

Varför ligger inte infoboxen Tillhörigheter längst upp (till höger) på sidan? Är det tänk att nån mer infobox ska läggas till ovanför denna? - Crex