Skillnad mellan versioner av "Kategori:Släktforskarföreningar i Sverige"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
(8 mellanliggande versioner av 3 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
Här under listas släktforskarföreningar i Sverige. Organisationer av <u>nationell betydelse</u> listas under "Kategori:Genealogiska organisationer".
+
Här under listas släktforskarföreningar i Sverige (organisationer av <u>nationell betydelse</u> listas under "Kategori:Genealogiska organisationer"). Observera att artiklarna ska utformas som en ren information om föreningarnas historik och verksamhet. Texten får absolut inte innehålla reklam eller programpunkter, inte heller får den vara utformad i "vi-form", som en annons. Länkar till hemsidor ska läggas under rubriken "Externa länkar" och får alltså inte direktlänkas från brödtexten. (Se även Wiki-Rötters Grundprinciper - länk längst ner på sidan!)
 +
 
 +
Lägg märke till att kategorin INTE omfattar <u>alla</u> medlemsföreningar i [[Sveriges Släktforskarförbund]] och att listan kan innehålla släktforskarföreningar som ännu <u>INTE är anslutna till förbundet</u>, ''dessa är markerade med en asterisk'' ('''*''').
  
 
[[Kategori:Organisationer]]
 
[[Kategori:Organisationer]]
 
[[Kategori:Hjälpmedel för släktforskaren]]
 
[[Kategori:Hjälpmedel för släktforskaren]]
 
'''Kville Härads Personhistoriska Förening'''
 
 
Föreningen har som uppgift att rekonstruera de kyrkböcker som förstördes vid branden i Kville prästgård 1904.
 
I prästgården förvarades alla kyrkböcker för Bottna, Fjällbacka, Svenneby
 
och Kville församlingar.   
 
 
För Kville församling fanns det böcker från ca 1650-talet, och för Svenneby
 
och Bottna församling från 1720.
 
 
Föreningen bildades 1997 och hade vid senaste årsskifte 94 medlemmar.
 
 
[http://www.kvillepersonhistoriska.se/ Kville Härads Personhistoriska Förening]
 

Versionen från 17 april 2013 kl. 08.53

Här under listas släktforskarföreningar i Sverige (organisationer av nationell betydelse listas under "Kategori:Genealogiska organisationer"). Observera att artiklarna ska utformas som en ren information om föreningarnas historik och verksamhet. Texten får absolut inte innehålla reklam eller programpunkter, inte heller får den vara utformad i "vi-form", som en annons. Länkar till hemsidor ska läggas under rubriken "Externa länkar" och får alltså inte direktlänkas från brödtexten. (Se även Wiki-Rötters Grundprinciper - länk längst ner på sidan!)

Lägg märke till att kategorin INTE omfattar alla medlemsföreningar i Sveriges Släktforskarförbund och att listan kan innehålla släktforskarföreningar som ännu INTE är anslutna till förbundet, dessa är markerade med en asterisk (*).

Sidor i kategorin "Släktforskarföreningar i Sverige"

Följande 196 sidor (av totalt 196) finns i denna kategori.

A

B

C

D

E

F

G

H

H forts.

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

S forts.

T

U

V

W

Y

Ä

Å

Ö