Skillnad mellan versioner av "Kategori:Länder"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
Kategorin '''Länder''' innehåller information om hur man släktforskar i existerande länder. I det fall ett land inte längre existerar bör man i första hand söka efter information i det existerande land (eller i de existerande länder) där landet legat. I vissa fall kan det vara adekvat att skapa en särskild sida för det inte längre existerande landet - vilket görs här under, medan det i andra fall passar bättre att använda kategorin [[Kategori:Etniciteter]].
+
Kategorin '''Länder''' innehåller information om hur man släktforskar i existerande länder. I det fall ett land inte längre existerar bör man i första hand söka efter information i det existerande land (eller i de existerande länder) där landet legat. I vissa fall kan det vara adekvat att skapa en särskild sida för det inte längre existerande landet - vilket görs här under, medan det i andra fall passar bättre att använda kategorin Etniciteter.

Versionen från 9 september 2010 kl. 11.13

Kategorin Länder innehåller information om hur man släktforskar i existerande länder. I det fall ett land inte längre existerar bör man i första hand söka efter information i det existerande land (eller i de existerande länder) där landet legat. I vissa fall kan det vara adekvat att skapa en särskild sida för det inte längre existerande landet - vilket görs här under, medan det i andra fall passar bättre att använda kategorin Etniciteter.

Sidor i kategorin "Länder"

Följande 27 sidor (av totalt 27) finns i denna kategori.