Skillnad mellan versioner av "Family History Library"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
 
(4 mellanliggande versioner av en användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
'''Family History Library''', som är en avdelning under [[Genealogiska Samfundet i Utah]] har utvecklat det mest omfattande program i hela världen när det gäller att insamla genealogiska uppteckningar. FHL är den centrala lokalen för GSU i Salt Lake City, Utah, USA, där hundratals GSU-volontärer hjälper släktforskare med deras förfrågningar. FHL har arkiv och digitala bilder på uppteckningar som de erhållit från hela världen. De började mikrofilma uppteckninar år 1938 och hade så småningom filmat släkthistoriska källor i över 100 olika länder. År 1998 började FHL att digitalisera alla uppteckningar. Family History Library är ansvariga för [http://www.familysearch.org/eng/default.asp FamilySearch] internet website, som gör det möjligt för online-släktforskning utan kostnad.
+
'''Family History Library''', som är en avdelning under [[Genealogiska Samfundet i Utah]] har utvecklat det mest omfattande program i hela världen när det gäller att insamla genealogiska uppteckningar. FHL är den centrala lokalen för GSU i Salt Lake City, Utah, USA, där hundratals GSU-volontärer hjälper släktforskare med deras förfrågningar. FHL har arkiv och digitala bilder på uppteckningar som de erhållit från hela världen. De började mikrofilma uppteckninar år 1938 och hade så småningom filmat släkthistoriska källor i över 100 olika länder. År 1998 började FHL att digitalisera alla uppteckningar. Family History Library är ansvariga för [[FamilySearch]] internet website[http://www.familysearch.org/eng/default.asp], som gör det möjligt för online-släktforskning utan kostnad.
  
[Kategori:Släktforskarlexikon]
+
{{stubbe}}
 +
 
 +
[[Kategori:Släktforskarlexikon]]
 +
[[Kategori:Släktforskning i andra länder]]

Nuvarande version från 1 november 2010 kl. 10.02

Family History Library, som är en avdelning under Genealogiska Samfundet i Utah har utvecklat det mest omfattande program i hela världen när det gäller att insamla genealogiska uppteckningar. FHL är den centrala lokalen för GSU i Salt Lake City, Utah, USA, där hundratals GSU-volontärer hjälper släktforskare med deras förfrågningar. FHL har arkiv och digitala bilder på uppteckningar som de erhållit från hela världen. De började mikrofilma uppteckninar år 1938 och hade så småningom filmat släkthistoriska källor i över 100 olika länder. År 1998 började FHL att digitalisera alla uppteckningar. Family History Library är ansvariga för FamilySearch internet website[1], som gör det möjligt för online-släktforskning utan kostnad.

Trad.gif

Denna artikel är bara påbörjad. Du kan hjälpa till genom att utöka den. Om du tycker att denna artikel är färdig kan du ta bort formateringen {{Stubbe}}.