Skillnad mellan versioner av "FMV Släktforskarförening"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med ''''FMV Släktforskarförening''' är en av de ''företagsanknutna'' släktforskarföreningarna anslutna till Sveriges Släktforskarförbund. Föreningen är således öppen f...')
 
 
Rad 1: Rad 1:
'''FMV Släktforskarförening''' är en av de ''företagsanknutna'' släktforskarföreningarna anslutna till [[Sveriges Släktforskarförbund]]. Föreningen är således öppen för släktforskare med anknytning till ''Försvarets Materielverk - FMV''.
+
'''FMV Släktforskarförening''' är en av de ''företagsanknutna'' släktforskarföreningarna anslutna till [[Sveriges Släktforskarförbund]]. Föreningen är således öppen för släktforskare med anknytning till ''Försvarets Materielverk - FMV''.<ref>''Försvarets materielverk (FMV) är en svensk statlig förvaltningsmyndighet, som sorterar under Försvarsdepartementet och har till uppgift att anskaffa, vidmakthålla, destruera och kassera materiel och förnödenheter på uppdrag av Försvarsmakten samt inom detta område biträda Försvarsmakten i fråga om långsiktig materielförsörjningsplanering och materielsystemkunskap. (Sv.Wikipedia, 2013)''</ref>
  
 
==Externa länkar==
 
==Externa länkar==
Rad 5: Rad 5:
 
* [http://www.fmv.se/sv/ FMV:s hemsida]
 
* [http://www.fmv.se/sv/ FMV:s hemsida]
 
* [http://www.slaktforsk.se/ana-lysen Föreningens medlemsblad ''ANA-lysen'' i PDF-format]
 
* [http://www.slaktforsk.se/ana-lysen Föreningens medlemsblad ''ANA-lysen'' i PDF-format]
 +
 +
 +
-------------
 +
<references/>
 +
  
 
[[Kategori:Släktforskarföreningar i Sverige]]
 
[[Kategori:Släktforskarföreningar i Sverige]]
 
[[Kategori:Släktforskarlexikon]]
 
[[Kategori:Släktforskarlexikon]]

Nuvarande version från 17 april 2013 kl. 14.21

FMV Släktforskarförening är en av de företagsanknutna släktforskarföreningarna anslutna till Sveriges Släktforskarförbund. Föreningen är således öppen för släktforskare med anknytning till Försvarets Materielverk - FMV.[1]

Externa länkar  1. Försvarets materielverk (FMV) är en svensk statlig förvaltningsmyndighet, som sorterar under Försvarsdepartementet och har till uppgift att anskaffa, vidmakthålla, destruera och kassera materiel och förnödenheter på uppdrag av Försvarsmakten samt inom detta område biträda Försvarsmakten i fråga om långsiktig materielförsörjningsplanering och materielsystemkunskap. (Sv.Wikipedia, 2013)