Föreningen G-gruppen - Genealogi över Östersjön*: Skillnad mellan sidversioner

Från Wiki-Rötter
Hoppa till navigering Hoppa till sök
mIngen redigeringssammanfattning
 
(5 mellanliggande sidversioner av 2 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
[[Fil:Gg-logga.png|left|42px|G-gruppens logotyp]]
[[Fil:Gg-logga.png|left|42px|G-gruppens logotyp]]
'''Föreningen G-gruppen - Genealogi över Östersjön''' bildades i december 2000 som ett resultat av en studiecirkel som så småningom utvecklades till en släktforskargrupp, ''G-gruppen'', som specialiserat sig på tysk och baltisk släktforskning. Föreningen, som är riksomfattande och har ett nära samarbete med andra föreningar i länderna runt Östersjön, har sedan starten varit ansluten till [[Sveriges Släktforskarförbund]].
'''Föreningen G-gruppen - Genealogi över Östersjön''' bildades i december 2000 som ett resultat av en studiecirkel som så småningom utvecklades till en släktforskargrupp, ''G-gruppen'', som specialiserat sig på tysk och baltisk släktforskning. Föreningen, som är riksomfattande och har ett nära samarbete med andra föreningar i länderna runt Östersjön, är <u>inte längre</u> ansluten till [[Sveriges Släktforskarförbund]].
 


Föreningen G-gruppen, som den kallas i dagligt tal har sina träffar i släktforskarförbundets lokaler på Anderstorpsvägen 16 i Huvudsta, Solna, där man också hyr ett litet förrådsrum.


==För den som vill släktforska i Tyskland, Polen, Balticum, samt Ingermanland och Karelen==
==För den som vill släktforska i Tyskland, Polen, Balticum, samt Ingermanland och Karelen==
Rad 11: Rad 11:




{{stubbe}}
 


[[Kategori:Genealogiska organisationer]]
[[Kategori:Genealogiska organisationer]]

Nuvarande version från 10 juni 2017 kl. 08.51

G-gruppens logotyp

Föreningen G-gruppen - Genealogi över Östersjön bildades i december 2000 som ett resultat av en studiecirkel som så småningom utvecklades till en släktforskargrupp, G-gruppen, som specialiserat sig på tysk och baltisk släktforskning. Föreningen, som är riksomfattande och har ett nära samarbete med andra föreningar i länderna runt Östersjön, är inte längre ansluten till Sveriges Släktforskarförbund.


För den som vill släktforska i Tyskland, Polen, Balticum, samt Ingermanland och Karelen

G-gruppens hemsida har en utmärkt "vägvisare" med instruktioner om hur man släktforskar i de olika delarna av Tyskland, Polen, Lettland, Estland och Finland, inklusive de till Finland hörande historiska delarna Ingermanland och Karelen.

Externa länkar