Skillnad mellan versioner av "Förbundsforum"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med '300px '''Förbundsforum''' är ett internt medlemsforum för medlemmar i någon av Sveriges Släktforskarförbunds medlemsföreningar ([...')
 
Rad 6: Rad 6:
 
Trots åsiktsbrytningarna som kan förekomma är ''Förbundsforum'' en nödvändighet i en demokratisk organisation, där ett öppet utbyte av åsikter kan förekomma.
 
Trots åsiktsbrytningarna som kan förekomma är ''Förbundsforum'' en nödvändighet i en demokratisk organisation, där ett öppet utbyte av åsikter kan förekomma.
  
Till skillnad mot ''Anbytarforum'' är ''Förbundsforum'' helt <u>gratis</u> att använda och att skriva i.
+
''Förbundsforum'' är helt <u>gratis</u> att använda och att skriva i.
  
 
==Externa länkar==
 
==Externa länkar==

Versionen från 30 maj 2011 kl. 10.35

Forbundsforum.png

Förbundsforum är ett internt medlemsforum för medlemmar i någon av Sveriges Släktforskarförbunds medlemsföreningar (se lista här) och kan endast läsas av registrerade medlemmar.

Forumet är tänkt som ytterligare en del i förbundets förbättrade kontaktnät där alla medlemmar ska kunna framföra åsikter och komma med förslag om hur man tillsammans kan förbättra förbundet och alla släktforskares släktforskningsmöjligheter. Förbundsforum övertog då det öppnades många frågor som tidigare diskuterats i Anbytarforum men som av många släktforskare upplevdes som tröttsamma eftersom diskussionerna ofta blev polariserade och konfliktfyllda. Anbytarforum renodlades därför till en mötesplats endast för släktforskning.

Trots åsiktsbrytningarna som kan förekomma är Förbundsforum en nödvändighet i en demokratisk organisation, där ett öppet utbyte av åsikter kan förekomma.

Förbundsforum är helt gratis att använda och att skriva i.

Externa länkar