Diskussion:Svenska Genealogiska Samfundet (†)

Från Wiki-Rötter
Version från den 10 juni 2013 kl. 15.01 av Jojje (Diskussion | bidrag)

Hoppa till: navigering, sök

Tog bort Mats tillägg om SoH eftersom tidskriften inte är subjektet i själva artikel utan endast nämns i förbifarten. Lade till fotnoten som ersättning. --Jojje 5 juni 2013 kl. 09.09 (CEST)

Intressant att skriva att SoH hade ekonomiska problem, fel och hör inte till till SGS alls. Jag tar bort den delen, och här försvann mitt namn , men det är Mats :-)
Jag föreslår att Mats tar och läser Wiki-Rötters Grundprinciper! Där kommer han att läsa att W-R vare sig är ett propaganda- eller reklammedium, och att det är olämpligt att han som styrelseledamot i GF ideligen ändrar och suddar sådant som han anser är stötande för sin förening. Det ÄR stötande för GF att man under en period inte ville ge ut Släkt och Hävd, och det är inte alls fel att påstå att utgivningen till viss del upphörde därför att föreningen hade en ansträngd ekonomi. Sedan kan man ha olika uppfattningar om det verkligen var så. Det var i alla fall vad den dåvarande styrelsen hävdade! Att SoH upphörde att komma ut, var den direkta anledningen till SGS bildandes. Att SoH började ges ut igen några år senare, har inget med SGS att göra. --Jojje 10 juni 2013 kl. 16.01 (CEST)