Diskussion:Släktträd

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök

Wiki-Rötter är inte något annonsblad. Således kommer all reklam som införs av kommersiella skäl att raderas omedelbart.--Jojje (diskussion) 4 augusti 2015 kl. 16.03 (CEST)

Det blir ett klart inkonsekvent agerande om Du låter reklamen rörande HomeDeco ligga kvar!?--Cognatus (diskussion) 4 augusti 2015 kl. 23.31 (CEST)
Enligt principen om att inte skriva om sig själv eller göra reklam för det egna företaget, är det konsekvent. Om någon annan vill lyfta fram företaget kan det väl tänkas att det går bra. Problemet om man släpper fram egen reklam, är att det tas som anledning till att annonsera överallt i Wiki-Rötter. --Jojje (diskussion) 5 augusti 2015 kl. 10.55 (CEST)
Så om jag, som inte känner Anna, skriver samma sak är det ok? Jag tycker informationen var saklig, inte överdriven och om någon som driver ett företag på det viset sköter det snyggt tycker jag gott att det kan få vara kvar. Det känns petigt att radera sånt här när SSF basunerar ut sina produkter och länkar till bokhandeln och stora drakar som AD har egna artiklar som de själva editerar. --Cognatus (diskussion) 5 augusti 2015 kl. 13.04 (CEST)
Mja, AD editerar visserligen, men de får hålla sig till basfakta och inte omvandla artikeln till reklam. Det har de fått veta ett antal gånger. Att vi "basunerar" ut våra egna produkter, vilket inte är riktigt sant, är väl ganska logiskt, eftersom sajten faktiskt drivs och finansieras av förbundet. --Jojje (diskussion) 5 augusti 2015 kl. 13.21 (CEST)