Skillnad mellan versioner av "Diskussion:Forskarkatalogen"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
m (Artikeldiskussion, ny rubrik)
 
m (Användarprofiler, uppgifter: Redigering av eget inlägg)
 
Rad 1: Rad 1:
 
==Användarprofiler, uppgifter==
 
==Användarprofiler, uppgifter==
'''Forskarkatalogen''' är en '''bra''' plats om man vill ange lite fler upplysningar i sin '''användarprofil'''. Detta under förutsättning att man som det nämns i artikeln är medlem av '''Rötters Vänner'''. Därtill kommer de länkar till Rötters olika databaser som dyker upp så fort någon ny kommentar görs om ev. felaktiga uppgifter. Det finns dock vissa saker som inte framkommer. En av dessa är att så snart en forskare vill uppdatera sig får man också tänka på att uppdatera alla de ändringar som gjorts, t.ex. länkar till e-postadresser, hemsidor m.m. så att de som har gemensamma intressesområden lätt kan kontakta varandra.--[[Användare:Viking|Viking]] 12 november 2011 kl. 11.26 (CET)
+
Forskarkatalogen kan eventuellt vara en bra plats om man vill ange lite fler upplysningar i sin användarprofil. Detta under förutsättning att man som det nämns i artikeln är medlem av Rötters Vänner. Därtill kommer de länkar till Rötters olika databaser som dyker upp så fort någon ny kommentar görs om ev. felaktiga uppgifter. ''Det finns dock vissa saker som inte framkommer.'' En av dessa är att så snart en forskare vill uppdatera sig får man också tänka på att ''uppdatera alla de ändringar som gjorts, t.ex. länkar till e-postadresser, hemsidor m.m. så att de som har gemensamma intressesområden lätt kan kontakta varandra''.--[[Användare:Viking|Viking]] 12 november 2011 kl. 11.26 (CET)--[[Användare:Viking|Viking]] 18 mars 2012 kl. 23.26 (CET)

Nuvarande version från 18 mars 2012 kl. 23.26

Användarprofiler, uppgifter

Forskarkatalogen kan eventuellt vara en bra plats om man vill ange lite fler upplysningar i sin användarprofil. Detta under förutsättning att man som det nämns i artikeln är medlem av Rötters Vänner. Därtill kommer de länkar till Rötters olika databaser som dyker upp så fort någon ny kommentar görs om ev. felaktiga uppgifter. Det finns dock vissa saker som inte framkommer. En av dessa är att så snart en forskare vill uppdatera sig får man också tänka på att uppdatera alla de ändringar som gjorts, t.ex. länkar till e-postadresser, hemsidor m.m. så att de som har gemensamma intressesområden lätt kan kontakta varandra.--Viking 12 november 2011 kl. 11.26 (CET)--Viking 18 mars 2012 kl. 23.26 (CET)