Användardiskussion:Ninwik

Från Wiki-Rötter
Version från den 4 november 2010 kl. 13.48 av Cognatus (diskussion | bidrag)
Hoppa till: navigering, sök

Vad har ni för planer när det gäller rubriken Hjälp i menyn till vänster? Jag tror att en bidragande orsak till att det är ganska låg aktivitet är att användare känner sig osäkra på hur man går tillväga. Hjälpsidorna under kategorier är ju lite knepigare att hitta.--Cognatus 27 oktober 2010 kl. 13.47 (CEST)

Går det att få till en allmän diskussionssida med ingång från menyn till vänster där man kan i lite mer övergripande ordalag kan diskutera utvecklingen och beskriva "projekt" som man jobbar med?--Cognatus 28 oktober 2010 kl. 11.59 (CEST)

Ninwik jobbar f.n. med att upprätta en sida som liknar "bybrunnen" i Wikipedia, enligt tidigare önskemål från dig. Hon har inte riktigt hittat formen för "Pumpen" som är arbetsnamnet på den, men hoppas få tid att fixa det snart. Just nu är det annars mycket jobb med faktureringsprogram och annat oromantiskt på kansliet. --Jojje
Det låter bra det, då vet jag! :o)--Cognatus 28 oktober 2010 kl. 13.25 (CEST)


Jag tror att rubrikerna under hjälpforumet räknasin i antalet artiklar. Är det något som känns angeläget att justera eller får vi leva med det?--Cognatus 4 november 2010 kl. 14.48 (CET)