Användardiskussion:Minor

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök

Enligt Grundprinciperna i denna wiki så inför vi inte personliga artiklar över nu levande personer. Det betyder inte att vi tycker att sådana är ointressanta, utan gränsen är satt just där för att wikin inte ska översvämmas av såväl adekvata personbeskrivningar som inadekvata sådana, och för att inte behöva sätta någon person före någon annan. Samma gräns är satt t.ex. på Anbytarforum, så principen är inte okänd. Därför ber vi dig att ta bort din artikel så fort som möjligt.

Så här säger Grundprinciperna:

(Wiki-Rötter är:) "Inget porträttgalleri över nu levande personer - Det ska väldigt mycket till för att en ännu levande person ska platsa bland de personer som förtjänar personliga artiklar. I princip lika mycket som att få en gata eller en plats uppkallad efter sig. Tänk på det innan du skapar interna och externa länkar."

Vi är f.ö. mycket tacksamma för dina övriga mycket intressanta bidrag i denna wiki.

Vänligen

--Jojje (diskussion) 27 juni 2014 kl. 10.05 (CEST)

Hej Jojje! Jag vet inte hur man tar bort en artikel på Wiki-RÖTTER. Har du möjlighet att göra det åt mig?
Jag fixar det! --Jojje (diskussion) 30 juni 2014 kl. 09.07 (CEST)

Krångel med bilder

De två senaste bilderna du laddat upp med släkttavlor vill inte öppna sig när man klickar på dem. Detta beror på två anledningar: 1) Bilderna är för stora, och wikin orkar inte öppna dem (Lösning: Ladda upp i mindre format); 2) Filnamnen på bilderna innehåller bokstäver som å,ä och ö, vilket orsakar problem ibland. (Lösning: Använd filnamn utan svenska bokstäver!) Vänligen --Jojje (diskussion) 7 juli 2014 kl. 16.12 (CEST)