Användardiskussion:Cognatus

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök

Välkommen tillbaka. Hoppas du fortfarande är lite intresserad av församlingar. Det har tillkommet ett stort antal församlingar i Jönköpings län som tyvärr var nästan tomma. Jag har försökt fylla på lite men det är ett stort jobb.. Men med denna massiva våg av församlingar har det bildats en ny hantering av städer men även blandat in kommuner. Många äldre städer var uppdelade i lands/stads förs men de slogs ihop senare (40-50talet?) men tidigare hade de en stor skillnad i tex rättsväsende. Så för Huskvarna är det nu en beskrivning medans Eksjö har en stadsförs. Jag tycker det känns fel med olika hantering och jag tycker det är svårt att länka till Huskvarna om man bara menar landsförsamlingen. Ett annat problem är att de församlingar som delar namn med en nutida kommun används som kommun i länkar samt blandar in kommunbeskrivning under församlingen genom att lista församlingar inom kommunen. (Ett exempel är Vetlanda) Så antingen suddar man bort kommuninfo+ användning av länkar som kommun eller så får man uppdatera dessa församlingsidor till att vara förs och kommunbeskrivning (hur det nu ska gå till) eller så låter man det bli som det blir. Ingen har varit intresserad av denna typ av frågor under en lång tid så det har inte gått att få fram andras åsikter så jag hoppas du har en.--Edis 19 december 2010 kl. 22.59 (CET) Blev lite fel.

Det ska vara Gränna och inte Huskvarna i exempel ovan.--Edis 19 december 2010 kl. 23.44 (CET)


Upptäckte nyss att serverklockan verkar gå två timmar för sakta, se listan över historik. Stämmer dock i själva diskussionsinlägget. På återhörande.--Viking 1 april 2011 kl. 10.47 (CEST)

För tekniska frågor så får man vända sig till Användare:Ninwik--Cognatus 1 april 2011 kl. 10.59 (CEST)
OK! Tack för det.--Viking 1 april 2011 kl. 11.05 (CEST)
Serverklockan befinner sig på Åland, därav tidsskillnaden. Vi kan inte göra någonting åt det, bara ha detta faktum i åminne när vi behöver. - Jojje 1 april 2011 kl. 13.17 (CEST)
Reflektionen att tiden mellan artikeluppdateringar och diskussionsuppdateringar divergerar är ju dock intressant. Båda hanteras väl på samma server?--Cognatus 1 april 2011 kl. 13.21 (CEST)