Skillnad mellan versioner av "Användare:Blakare"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 1: Rad 1:
Jag heter Mattias Johansson, är född i [[Mellby (F)] Mellby] utanför [[Eksjö]] i slutet av 1970-talet och bor idag i Linköping med min familj. Jag har sysslat med släktforskning sedan tidiga tonåren. Jag är utbildad arkeolog och historisk allätare. Inom släktforskningen är jag framför allt intresserad av ett ganska begränsat område i norra Småland (inkl. Ydre och Kinda) där jag har mina anor.
+
Jag heter Mattias Johansson, är född i [[Mellby (F)|Mellby]] utanför [[Eksjö]] i slutet av 1970-talet och bor idag i Linköping med min familj. Jag har sysslat med släktforskning sedan tidiga tonåren. Jag är utbildad arkeolog och historisk allätare. Inom släktforskningen är jag framför allt intresserad av ett ganska begränsat område i norra Småland (inkl. Ydre och Kinda) där jag har mina anor.

Versionen från 9 november 2010 kl. 00.34

Jag heter Mattias Johansson, är född i Mellby utanför Eksjö i slutet av 1970-talet och bor idag i Linköping med min familj. Jag har sysslat med släktforskning sedan tidiga tonåren. Jag är utbildad arkeolog och historisk allätare. Inom släktforskningen är jag framför allt intresserad av ett ganska begränsat område i norra Småland (inkl. Ydre och Kinda) där jag har mina anor.