Användardiskussion:Jojje

Från Wiki-Rötter
Version från den 8 november 2010 kl. 15.03 av Edis (Diskussion | bidrag)

Hoppa till: navigering, sök

Jojje, jag noterade att du lade till "Släktforskning för nybörjare" även då jag lagt den i en subkategori till densamma ("Att dokumentera sin forskning") för artikeln Proband. Du förstår säkert att jag håller på och bygger någon slags understruktur till "Släktforskning för nybörjare" och försöker separera artiklarna i färre och dedikerade subkategorier. Det blir lite krångligt om man placerar en artikel i två kategorier där den ena ingår i den andra, Wikipedias manual kallar det överkategorisering, [1]. Kan det inte vara ok att ha den enbart under "Att dokumentera sin forskning" eller tycker du det är missvisande?--Cognatus 7 november 2010 kl. 00.04 (CET)

Jag har gått in spontant nu i helgen, och inte haft 100% koll på allt, därav har jag inte uppfattat din plan. Går in och kollar mer i morgon på jobbet. Jojje 7 november 2010 kl. 16.24 (CET)

Finns det någon del av wikin som bör prioriteras i nuläget? (lexikon, nybörjare, utland, församl...) eller är allt lika viktigt så det inte spelar roll vad man gör. Och en fråga till. Är det viktigt med detaljkvalitet i form av mallar och enhetlighet? I tex församl är det kanske 4-5 som skriver och det spretar en del redan (jag är en av de skyldiga). --Edis 8 november 2010 kl. 15.03 (CET)