Skillnad mellan versioner av "Användardiskussion:Jojje"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
(Tömde sidan)
Rad 1: Rad 1:
Jojje, jag noterade att du lade till "Släktforskning för nybörjare" även då jag lagt den i en subkategori till densamma ("Att dokumentera sin forskning") för artikeln [[Proband]]. Du förstår säkert att jag håller på och bygger någon slags understruktur till "Släktforskning för nybörjare" och försöker separera artiklarna i färre och dedikerade subkategorier. Det blir lite krångligt om man placerar en artikel i två kategorier där den ena ingår i den andra, Wikipedias manual kallar det ''överkategorisering'', [http://sv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kategorier]. Kan det inte vara ok att ha den enbart under "Att dokumentera sin forskning" eller tycker du det är missvisande?--[[Användare:Cognatus|Cognatus]] 7 november 2010 kl. 00.04 (CET)
 
:Jag har gått in spontant nu i helgen, och inte haft 100% koll på allt, därav har jag inte uppfattat din plan. Går in och kollar mer i morgon på jobbet. [[Användare:Jojje|Jojje]] 7 november 2010 kl. 16.24 (CET)
 
  
Finns det någon del av wikin som bör prioriteras i nuläget? (lexikon, nybörjare, utland, församl...) eller är allt lika viktigt så det inte spelar roll vad man gör. Och en fråga till. Är det viktigt med detaljkvalitet i form av mallar och enhetlighet? I tex församl är det kanske 4-5 som skriver och det spretar en del redan (jag är en av de skyldiga). --[[Användare:Edis|Edis]] 8 november 2010 kl. 15.03 (CET)
 
:Ska jag vara ärlig, så har jag inte något riktigt grepp om allt som händer i wikin. Jag tror att det behövs flera administratörer. Det som i mina ögon kan prioriteras är grundläggande information, men det tycks vara så att mycket sådan kommer in. Det är viktigt att försöka hitta enhetliga lösningar som kan appliceras på alla artiklar i samma kategori, men inget obligatorium. Det går också bra att komplettera existerande artiklar. Jag saknar kunskap om hur man gör kategorimallar för t.ex. länder (faktarutor alltså), och hoppas få lite hjälp med någon sådan mall, osv... [[Användare:Jojje|Jojje]] 8 november 2010 kl. 15.09 (CET)
 
Såg att du fixade Castle Garden. Jag tror Ellis Island behöver samma ändring--[[Användare:Edis|Edis]] 13 november 2010 kl. 17.30 (CET)
 

Versionen från 22 november 2010 kl. 16.44