Användardiskussion:Härjedalen

Från Wiki-Rötter
Version från den 5 april 2011 kl. 10.18 av Jojje (Diskussion | bidrag)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Hej och välkommen till Wiki-Rötter!

Kul att du skriver så mycket! För att få en bättre översikt över vad som skrivs, finns funktionen "Senaste ändringar". Den fylls nu helt av dina ändringar av samma artikel. Inte bra... Det vore förnämligt om du kunde använda dig av förhandsgranskningsfunktionen och bygga dina artiklar där, då behöver du inte göra så många ändringar i sparat material.

Vänligen - Jojje 20 februari 2011 kl. 14.35 (CET)

Hej igen! Ännu en liten uppmaning: Ditt flitiga skrivande och länkande resulterar i många "önskade sidor" (http://www.genealogi.se/wiki/index.php/Special:%C3%96nskade_sidor), som förstås bara väntar på att bli skrivna så att de byter färg till blå. Jag försöker uppmana användare att själva försöka skriva de artiklar som länkas flitigt och hamnar högst upp på önskelistan, så att de som läser får den information som artikelförfattaren velat ge. Vänligen - Jojje 1 mars 2011 kl. 17.05 (CET)
Ett litet tips: Fyll gärna i sammanfattningsrutan längst ner när du ändrar i en artikel. Då kan man se vilken sorts förändring artikeln genomgått i "Senaste ändringarna". - Jojje 10 mars 2011 kl. 23.05 (CET)
Hej, Loggor och bilder gör sig bäst i PNG-format, då tål de en minskning i skala, som regleras med beteckningen px. GIF-bilder ser väldigt konstiga ut om man minskar storlek på dem, så då är det bäst att omvandla dem till PNG. Hälsningar - Jojje 18 mars 2011 kl. 16.16 (CET)
Hej Härjedalen! Om ämnena att skriva om har sinat för dig för tillfället, så har jag ett bra förslag: Skriv gärna om "Landsarkivet i Östersund" som har 16 tomma länkar, "Jämtland" som har 8 tomma länkar, "Ytterhogdal (Z)" 4 tomma länkar, "Strömsunds kontrakt" 3 tomma länkar, osv. - Ha'de! - Jojje 4 april 2011 kl. 11.12 (CEST)
Hej Härjedalen! (Är väl f.ö. lite risk att blandas ihop med landskapet Härjedalen)? Känn dig inte tvingad att skriva p.g.a. ovanstående förslag. Vi hjälps ju alla åt att skriva, komplettera m.m. och det gör vi ju i mån av tid. Det är ju mycket annat som ska göras också så då är det bättre att skriva artiklar, komplettera m.m. i den takt som passar oss.--Viking 5 april 2011 kl. 06.57 (CEST)
Stopp och belägg nu Härjedalen! Det ska inte läggas några ramar kring nationsflaggorna! Var snäll och låt bli dessa. I framtiden kan det vara adekvat med en faktaruta, men innan dess ska flaggorna få vara ifred! - Jojje 5 april 2011 kl. 11.18 (CEST)