Användardiskussion:Cognatus

Från Wiki-Rötter
Version från den 19 oktober 2010 kl. 22.10 av Cognatus (Diskussion | bidrag)

Hoppa till: navigering, sök

Hej Cognatus, och välkommen till Wiki-Rötter! Det vore tacknämligt om du i din skapelseiver begrundade möjligheten att verkligen bidra med innehållsrika artiklar. Att skapa en massa stubbar bestående av någon kort mening är mindre önskvärt, då släktforskare som förväntar sig mer uttömmande förklaringar säkert blir besvikna. Följ alltså regeln att hellre skriva färre bra artiklar än många dito! /Jojje

Det var ett påpekande med en inställning som jag finner vara ganska långt ifrån den grundidé som genomsyrar wikis. Jag kan medge att jag skrivit några kortare artiklar men därmed behöver väl inte de per definition vara sämre än andra. Jag ser till exempel ingen anledning att vidareutveckla artiklarna om Dragsjuka, Gyllenåder och Rödsot då det handlar om synonymer till sjukdomar med moderna namn.--Cognatus 19 oktober 2010 kl. 23.03 (CEST)
Jag har läst igenom avsnittet om Stubbar i Wikipedias manual och jag kan inte annat än tycka att jag följer den praxis som beskrivs där.--Cognatus 19 oktober 2010 kl. 23.10 (CEST)