Skillnad mellan versioner av "Användardiskussion:Cognatus"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
(Tömde sidan)
 
(28 mellanliggande versioner av 8 användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
Hej Cognatus, och välkommen till Wiki-Rötter! Det vore tacknämligt om du i din skapelseiver begrundade möjligheten att verkligen bidra med innehållsrika artiklar. Att skapa en massa stubbar bestående av någon kort mening är mindre önskvärt, då släktforskare som förväntar sig mer uttömmande förklaringar säkert blir besvikna. Följ alltså regeln att hellre skriva färre bra artiklar än många dito! /Jojje
+
 
:Det var ett påpekande med en inställning som jag finner vara ganska långt ifrån den grundidé som genomsyrar wikis. Jag kan medge att jag skrivit några kortare artiklar men därmed behöver väl inte de per definition vara sämre än andra. Jag ser till exempel ingen anledning att vidareutveckla artiklarna om Dragsjuka, Gyllenåder och Rödsot då det handlar om synonymer till sjukdomar med moderna namn.--[[Användare:Cognatus|Cognatus]] 19 oktober 2010 kl. 23.03 (CEST)
+
:Jag har läst igenom avsnittet om Stubbar i Wikipedias manual och jag kan inte annat än tycka att jag följer den praxis som beskrivs där.--[[Användare:Cognatus|Cognatus]] 19 oktober 2010 kl. 23.10 (CEST)
+

Nuvarande version från 28 oktober 2011 kl. 10.45