Skillnad mellan versioner av "Användardiskussion:Cognatus"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
Baserat på kommentaren på min sida. Tja det var ju en tanke. Fördel med att länka direkt är att det är lätt att klicka runt. Det är ju inte ovanligt att man hittar info i moderförs. eller annan annexf. Oftast (alltid?) är ju pastoraten döpta som samlingen av försl.namn. Behövs det beskrivning av enskilda pastorat eller kan man nöja sig med kontraktnivån. Jag gjorde en liten ansats för diskussionsunderlag i [[Södra Vadsbo kontrakt]] med hoppet att få kommentarer och därmed få fram en mall. Men låt oss flytta diskussion till Hjälpforum --[[Användare:Edis|Edis]] 5 november 2010 kl. 21.28 (CET)
+
Jag har inte glömt WR men är nu i färd med att iordningställa ett eget litet projekt så jag får lov att prioritera ner detta en smula, men jag återkommer garanterat!--[[Användare:Cognatus|Cognatus]] 7 december 2010 kl. 13.43 (CET)
 
+
Nystädat. Dax att fylla på..(Känns som jag har tjatat här lite väl ofta) Såg kommentar på Norberg. Delta gärna i diskussion på mall:förs ang uppdatering och diff mot mall. Vore bra om vi kunde få 'färdigt' mallen. Blakare hade en del andra intressanta synpunkter (se hans diskussionsida).--[[Användare:Edis|Edis]] 10 november 2010 kl. 21.57 (CET)
+

Versionen från 7 december 2010 kl. 13.43

Jag har inte glömt WR men är nu i färd med att iordningställa ett eget litet projekt så jag får lov att prioritera ner detta en smula, men jag återkommer garanterat!--Cognatus 7 december 2010 kl. 13.43 (CET)