Skillnad mellan versioner av "Användardiskussion:Cognatus"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 13: Rad 13:
  
 
::: Har läst på Pjoos Användardiskussion nu, förstår hur du menar. [[Användare:Fluffen|Fluffen]] 1 november 2010 kl. 02.01 (CET)
 
::: Har läst på Pjoos Användardiskussion nu, förstår hur du menar. [[Användare:Fluffen|Fluffen]] 1 november 2010 kl. 02.01 (CET)
 +
 +
Baserat på kommentaren på min sida. Tja det var ju en tanke. Fördel med att länka direkt är att det är lätt att klicka runt. Det är ju inte ovanligt att man hittar info i moderförs. eller annan annexf. Oftast (alltid?) är ju pastoraten döpta som samlingen av försl.namn. Behövs det beskrivning av enskilda pastorat eller kan man nöja sig med kontraktnivån. Jag gjorde en liten ansats för diskussionsunderlag i [[Södra Vadsbo kontrakt]] med hoppet att få kommentarer och därmed få fram en mall. Men låt oss flytta diskussion till Hjälpforum --[[Användare:Edis|Edis]] 5 november 2010 kl. 21.28 (CET)

Versionen från 5 november 2010 kl. 21.28

Jag vill passa på att ge dig en eloge för det jobb du lägger ner på wikin. Jag ser att du jobbar för att lägga en bra grund, och det uppskattas. Om du fortsätter på den vägen kommer jag att föreslå att du får utökade rättigheter. /Jojje

"Senaste ändringarna" är tillbaka i menyn. Har haft lite problem med att menyn ramlat bort men nu är den förhoppningsvis komplett. Tack för allt du gör!/Nina
Grattis till befordran! Jojje 29 oktober 2010 kl. 11.31 (CEST)
Man tackar.--Cognatus 29 oktober 2010 kl. 11.35 (CEST)

Tack för hjälpen och god nattpp87


Hej! Har just skapat socken Forserum (F) och lagt dit gårdar med "gårdsnamn i Forserum", är detta OK eller vill ni ha någon annan formatering? / Pjoo


Menar du att CD-skivan med domböckerna ska få en egen internsida eller att man ska av-länka notisen om skivan? Fluffen 1 november 2010 kl. 01.53 (CET)

Har läst på Pjoos Användardiskussion nu, förstår hur du menar. Fluffen 1 november 2010 kl. 02.01 (CET)

Baserat på kommentaren på min sida. Tja det var ju en tanke. Fördel med att länka direkt är att det är lätt att klicka runt. Det är ju inte ovanligt att man hittar info i moderförs. eller annan annexf. Oftast (alltid?) är ju pastoraten döpta som samlingen av försl.namn. Behövs det beskrivning av enskilda pastorat eller kan man nöja sig med kontraktnivån. Jag gjorde en liten ansats för diskussionsunderlag i Södra Vadsbo kontrakt med hoppet att få kommentarer och därmed få fram en mall. Men låt oss flytta diskussion till Hjälpforum --Edis 5 november 2010 kl. 21.28 (CET)