Skillnad mellan versioner av "Användardiskussion:Blakare"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 2: Rad 2:
 
:PS Se gärna [[Vänge (C)]] som en mall för utseende på forskningskällor. Vi bör försöka sträva åt att ha liknande utseende på församlingsidorna.--[[Användare:Edis|Edis]] 8 november 2010 kl. 23.33 (CET)
 
:PS Se gärna [[Vänge (C)]] som en mall för utseende på forskningskällor. Vi bör försöka sträva åt att ha liknande utseende på församlingsidorna.--[[Användare:Edis|Edis]] 8 november 2010 kl. 23.33 (CET)
  
: Har nu tagit bort stubb-formateringen. Har tittat på Vänge och den ser ju välarbetad ut! Har tillsvidare strukit ej använda rubriker. Tycker personligen det är lite "overkill" att ha med arkivalier som inte direkt berör socknen, de framgår ju indirekt av tillhörigheter. Kvar blir då kyrkoarkivalier och kommunala arkivalier före kommunsammanslagningarnas tid. Har egentligen ingen synpunkt angående förenklingar. Lade till just Mellby för att jag är därifrån, men det tog väl lång tid. Kanske kunde man dela upp det hela i en snabbmall och en mer avancerad inmatning? --[[Användare:Blakare|Blakare]] 9 november 2010 kl. 00.07 (CET)
+
:: Har nu tagit bort stubb-formateringen. Har tittat på Vänge och den ser ju välarbetad ut! Har tillsvidare strukit ej använda rubriker. Tycker personligen det är lite "overkill" att ha med arkivalier som inte direkt berör socknen, de framgår ju indirekt av tillhörigheter. Kvar blir då kyrkoarkivalier och kommunala arkivalier före kommunsammanslagningarnas tid. Har egentligen ingen synpunkt angående förenklingar. Lade till just Mellby för att jag är därifrån, men det tog väl lång tid. Kanske kunde man dela upp det hela i en snabbmall och en mer avancerad inmatning? --[[Användare:Blakare|Blakare]] 9 november 2010 kl. 00.07 (CET)

Versionen från 9 november 2010 kl. 00.08

Hej och välkommen Blakare. Imponerande sida du får till för Mellby. Jag har på Hjälp-forum/Fler församlingar (klicka på Hälp-forum i menyn) försökt startat en diskussion om hur man kan förbättra mallar och hjälpsidor för församlingar. Så om du har stött på något problem eller har förslag till förbättringar är jag tacksam om du kan delge lite synpunkter. Det finns nägra tusen församlingar kvar så det gäller att förenkla så mycket det går för nya skribenter.--Edis 8 november 2010 kl. 22.18 (CET)

PS Se gärna Vänge (C) som en mall för utseende på forskningskällor. Vi bör försöka sträva åt att ha liknande utseende på församlingsidorna.--Edis 8 november 2010 kl. 23.33 (CET)
Har nu tagit bort stubb-formateringen. Har tittat på Vänge och den ser ju välarbetad ut! Har tillsvidare strukit ej använda rubriker. Tycker personligen det är lite "overkill" att ha med arkivalier som inte direkt berör socknen, de framgår ju indirekt av tillhörigheter. Kvar blir då kyrkoarkivalier och kommunala arkivalier före kommunsammanslagningarnas tid. Har egentligen ingen synpunkt angående förenklingar. Lade till just Mellby för att jag är därifrån, men det tog väl lång tid. Kanske kunde man dela upp det hela i en snabbmall och en mer avancerad inmatning? --Blakare 9 november 2010 kl. 00.07 (CET)