Diskussion:Skelleftebygdens Släktforskare

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök

Är det inte meningen att diskussionssidorna även ska kunna vara till för att man även här ska kunna se om någon ändring har skett i den artikel som här diskuteras? I det här fallet en putsning av svenskan, men ändå? Nu verkar solen komma fram i alla fall. --Viking 13 mars 2011 kl. 14.05 (CET)

För att se historik är det bara att trycka Visa historik ovan och jämföra mellan versioner. Att beskriva varje ändring är inte rimligt. Diskussionssidan lämpar sig för att diskutera innehåll eller om sidan ens ska finnas. Men diskussioner glöms lätt bort då det är svårt att överblicka. Man ser det enklast i Senaste ändringar men om någon editerar massor försvinner det snabbt utom synhåll. Genererella frågor passar bättre på forumet. Frågan ovan relaterar inte direkt till sidan--Edis 13 mars 2011 kl. 14.16 (CET)
Ok! Som jag påpekat flera gånger de gångna 9 dagarna jag varit med på Wiki-Rötter är jag fortfarande inte insatt till 100 procent hur det fungerar. Jag börjar få en hum om det, men det lär ta ett tag till. Huvudsaken är att det som diskuteras på diskussionerna är relevant och gäller de artiklar som skapas utan att gå till överdrift. Jag har för mig att jag sett i någon diskussion att man bör nämna ev. raderingar i en artikel, korrigeringar av stavfel o.dyl., men det kanske är i speciella fall?--Viking 13 mars 2011 kl. 14.58 (CET)
Ja, det är bra om man kortfattat beskriver vad man gjort, men det sker i Sammanfattningsrutan som finns under editeringsfönstret. --Cognatus 13 mars 2011 kl. 15.11 (CET)