Diskussion:Rötterbokhandeln

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök

Nedlagd försäljning

Arkivkartonger, aktomslag m.m. är nedlagt sedan några år p.g.a. besvärlig och dyrbar hantering enligt uppgift från ansvarigt håll. Det är alltså inget som ingår i Rötterbokhandeln f.n. utan vill man köpa dylikt material får man vända sig till bl.a. Svensk Museiservice/--Viking 12 april 2011 kl. 07.37 (CEST)

Den diskussion som just påbörjats här är precis vad som avses i den första punkten under Hjälpsidor:Grundprinciper. Diskussionssidorna är en plats där man ska avhandla artikels innehåll och utformning, där ska inte diskuteras om de förhållanden som beskrivs i artikeln är bra eller dåliga. Vi beskriver släktforskarvärlden som den är, men diskuterar inte varför det är så. Det kan, som det står i samma stycke, avhandlas på annat håll.--Cognatus 12 april 2011 kl. 08.52 (CEST)
Vad jag syftar på i den påbörjade diskussionen är att det i artikeln ser ut som om arkivmaterial ingår i Rötterbokhandelns produkter, vilket alltså inte stämmer. Att motiveringen är den som anges ovan är en annan sak. God natt!--Viking 12 april 2011 kl. 23.09 (CEST)