Diskussion:NOG:s Forum (†)

Från Wiki-Rötter
(Omdirigerad från Diskussion:NOG:s Forum)
Hoppa till: navigering, sök

Artikeln om NOG:s forum är inte lämplig som argumentationsplats för diskussioner om vad man får och inte får i Anbytarforum. Dessa diskussioner ska begränsas till antingen Förbundsforum eller NOG:s forum. Det är heller inte lämpligt att signera artiklar i Wiki-Rötter (utom i diskussionssidorna). -Jojje 7 mars 2011 kl. 08.02 (CET)

Som jag tidigare sagt är detta med Wiki-artiklar nytt för mig och Anbytarforum har inget monopol på diskussioner. F.ö. tycker jag att det är på sin plats att upplysa om de alternativ till Anbytarforum som trots allt finns.
Jag utgår från att Sveriges Släktforskarförbund inte agerar som man gjorde under min tid på Anbytarforum, där den ena provokationen efter den andra dök upp.
Anbytarforums s.k. Ordningsregler gäller väl inte Wiki-Rötter?. Här gäller det väl att komma med så korrekt information som möjligt. Jag har på flera ställen sett rena felaktigheter på Wiki-Rötter. T.ex. felaktiga uppgifter om när moderatorsystemet infördes.--Viking 7 mars 2011 kl. 08.27 (CET)--Viking 5 april 2011 kl. 10.42 (CEST)

Ang. namn på skribent i Nog:s Forum

Det torde vara värt att påpeka att det krävs korrekt för- och efternamn även i det forumet.--Viking 20 oktober 2011 kl. 05.12 (CEST)